Pålänge

Vårvinterdag i stugan

 
Slutet av mars är här och med den fantastika femte årstid vi har här i Norrbotten: Vårvintern! Vi är i vårt eget lilla paradis Soliga Björkstrand i Pålänge och den här dagen har varit helt magisk.
 
 
 
 
 
 
 
Vi saknar några av våra allra närmaste här för dagen men vi har flera med oss i stugan. En härlig dag som är en av de bästa för året så här långt!
 
 
 
 
Vi varvar familjemedlemmar med de allra närmaste vännerna som är den perfekta blandnigen. Att det råkar vara våffeldagen och att föräldrarna tar med sig underlag för just det gör bara dagen bara ännu mer perfekt.
 
 
 
 
 
 
En tur på isen och upp på Degerberget är ett måste och vi imponeras av Henriks kunskaper att hantera en skoter från den tid han tävlade i skotercross.
 
 
 
 
 
 
Vilka färgglada vinterkläder!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

7 kommentarer

 • Anonym

  Vilken fin kavalkad över en härlig dag! Jag tycker det syns på oss alla att vi trivs som fiskar i vattnet i ert paradis! Nu ställer vi in siktet på påsken och fortsatta trevligheter tillsammans 💕! Tack för att vi fick komma på besök i solen!

 • Anonym

  Vilken fin kavalkad över en härlig dag! Jag tycker det syns på oss alla att vi trivs som fiskar i vattnet i ert paradis! Nu ställer vi in siktet på påsken och fortsatta trevligheter tillsammans 💕! Tack för att vi fick komma på besök i solen!

 • Ditte

  Väldigt njutbart! Och det kändes som om jag också var med här denna vackra och soliga vårvinterdag.
  Fantastiska bilder! Och det märks att ni har det bra. Härligt!
  Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *