Vårvinterdag i stugan

Vårvinterdag i stugan

 
Slutet av mars är här och med den fantastika femte årstid vi har här i Norrbotten: Vårvintern! Vi är i vårt eget lilla paradis Soliga Björkstrand i Pålänge och den här dagen har varit helt magisk.
 
 
 
 
 
 
 
Vi saknar några av våra allra närmaste här för dagen men vi har flera med oss i stugan. En härlig dag som är en av de bästa för året så här långt!
 
 
 
 
Vi varvar familjemedlemmar med de allra närmaste vännerna som är den perfekta blandnigen. Att det råkar vara våffeldagen och att föräldrarna tar med sig underlag för just det gör bara dagen bara ännu mer perfekt.
 
 
 
 
 
 
En tur på isen och upp på Degerberget är ett måste och vi imponeras av Henriks kunskaper att hantera en skoter från den tid han tävlade i skotercross.
 
 
 
 
 
 
Vilka färgglada vinterkläder!
 
 
 
 

7 kommentarer

  1. Vilken fin kavalkad över en härlig dag! Jag tycker det syns på oss alla att vi trivs som fiskar i vattnet i ert paradis! Nu ställer vi in siktet på påsken och fortsatta trevligheter tillsammans 💕! Tack för att vi fick komma på besök i solen!

  2. Vilken fin kavalkad över en härlig dag! Jag tycker det syns på oss alla att vi trivs som fiskar i vattnet i ert paradis! Nu ställer vi in siktet på påsken och fortsatta trevligheter tillsammans 💕! Tack för att vi fick komma på besök i solen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *