Jag har vunnit en tävling!

Jag har vunnit en tävling!

 
Hurra vad glad jag blev när jag fick besked att jag vunnit första pris för den mest inspirerande beskrivningen av en riktig heldag i New York! Tävlingen har legat ute på bloggen New York – My Bite of the Big Apple.
 
 
”Nu är tävlingen om Uppy avgjord. En perfekt dag i New York, den kan se ut på många sätt. Självklart. Ja, troligen lika många som det finns människor. Här är i alla fall den vinnare som juryn valt. Grattis och flyg högt!

Det var inte lätt för juryn att kora en vinnare bland bidragen om en perfekt dag i New YorkDe fick (utan att se deltagarnas namn) läsa och drömma sig bort. Flest röster fick Eva Sollén, som vinner första pris för sin inspirerande beskrivning av en riktig heldag i staden som aldrig sover. En liten guide fick vi på köpet!” 

 
Klicka in på New York – My Bite of the Big Apple för att se min vinnande beskrivning. Vinsten kommer jag att få stor användning av under min kommande resa till New York i maj!
 
Tusen tack juryn för den fina vinsten!
 
 
 
 

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *