Gaucho Piccadilly

Gaucho Piccadilly

”Gaucho believes that every guest should experience a little bit of Argentine life.
Its food, its wine, its culture and, most importantly, the passion of the people.”
 
 
Det är mottot för den argentinska restaurangkedjan Gaucho i London och en mycket bra sammanfattning på den omtalade restaurangen där vi bokade bord ett tag innan vår ankomst. Gaucho är en boskapsskötare i Sydamerika, de är skickliga ryttare och lassokastare och är en motsvarighet till Nordamerikas cowboyer.
 
 
Stefan var på fotbollsresa i London för ett tag sedan och de tio fotbollssupportrarna från Sverige (varav en av dem, Mats, är med även på den här resan) besökte just Gaucho Picadilly en kväll och sedan dess har det droppats till höger och vänster om ”Londons bästa köttrestaurang”!
 
 
Jag har mycket god erfarenhet av just argenstinska restauranger efter att ha ätit löjligt gott på Evita Perón i Köpenhamn  och El Teatro Latino i Port de Soller, Mallorca och varken jag och Karin är sena på att godkänna valet av premiärmiddagen på vår resa.
 
 
Gaucho Piccadilly har fyra våningar och erbjuder allt från välvda vinkällare till egna privata utrymmen, allt i överdådig argentinsk stil.
 
 
 
Vill du fira en särskild privat tillställning kan du hyra vinboutiquen Cavas De Gaucho. 
 
 
Jag har förstått att även om man inte är rökare, kan det finnas ett intresse att njuta av en cigarr efter en god middag. På Gauchos uteservering finns det möjlighet att avnjuta både en god drink och en cigarr.
 
Maten då? Ja, absolut att rekommendera!
 
 
Innan du beställer ditt kött kommer personalen ut till ditt bord och presenterar kvällens kött. Köttet var underbart gott, även om jag fick skicka in mitt för mindre grillning innan jag var helt nöjd. Våra förrätter var sagoligt goda; pilgrimsmusslor, råbiff och Gauchos specilakorvar.
 
Vill du äta underbart gott kött under din Londonvistelse? Missa för allt i världen inte Gaucho!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *