Luleå

Flyttar till nya lokaler

 
 
Min arbetsgivare ska under hösten flytta till ett helt nybyggt hus som ligger vid Varvsleden och Södra hamn i Luleå. Det är ett spektakulärt hus på många sätt med ett grästak (sedumtak) som har formen av en skidbacke. Färgsättningen på fasaden har hela 14 kulörer vilket ger ett ovanligt och intressant utseende.
 
 
 
 
 
 
Åsikterna om utseendet går isär, men nu när det börjar närma sig inflyttningsdags tycker i alla fall jag att det är rätt läckert. 
Det nya kontoret har en yta av 14 500 kvm och det är för närvarande Vasahallen (90%) och Lantmännen (10%) som äger fastigheten. Men från 1 januari 2017är det Diös som äger den till 100%.
Anlitad arkitekt är Arkitekthuset Monarken.
 
 
 
 
 
Igår hade jag nöjet att besöka insidan av fastigheten och jag kan garantera att det är betydligt fräschare och ljusare än de lokaler där vi arbetar idag! Jag sparar på bilderna från insidan och idag får ni se hur långt bygget har kommit från utsidan.
 
 
 
 
 
 
 
Vad tycks? Fint eller fult? 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *