Ripley’s Aquarium of Canada, Toronto

Ripley’s Aquarium of Canada, Toronto

 
Kanadas största stad Toronto erbjuder många roliga upplevelser för hela familjen. Jag har tidigare tipsat om att se en basebollmatch med Toronto Blue Jays på Rogers Centre, besöka CN Tower och Hockey Hall of Fame samt att åka en rundtur i Toronto. Här finns något för alla!
 
 
 
 
 
 
 
Hos Ripley’s Aquarium of Canada får du en upplevelse i världsklass! Ripley’s Aquarium utövar utbildning, bevarande och forskning samtidigt som det är en attraktion för både lokalbefolkning och turister i alla åldrar. När du kommer hit kliver du bokstavligen in i en riktigt färgglad undervattensvärld med 16 000 vattenlevande djur i ofta fantasifulla format och skepnader.
 
 
 
 
 
 
 

Ripley’s Aquarium har Nordamerikas största undervattenstunnel med 5,7 miljoner liter vatten som är full av hästskokrabbor, olika hajar, rockor, jättesköldpaddor och mycket annat. Du står stilla på ett rullband som sakta för dig genom tunneln medan de mäktiga djuren simmar ovanför dig. Riktigt häftigt! 

 

 
 
 
 
 

 

Andra aktiviteter att uppleva hos Ripley’s Aquarium är övernattning i undervattenstunneln, jazzkvällar, morgonyoga framför regnbågsfärgade fiskar samt foto- och dykkurser. Apropå dykare så undersöker just dykare kvaliteten i akvariet dagligen för att säkerställa att djuren har det bra.

 

 
 
 
 

Du hittar Ripley’s Aquarium på 288 Bremnwe Boulevard, alldeles vid CN Tower och Rogers Centre.

 

 
 
 
 
 
Välkommen att följa mig på Instagram också! Där finns jag under namnet @evasol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *