Flyttar till nya lokaler

Flyttar till nya lokaler

 
 
Min arbetsgivare ska under hösten flytta till ett helt nybyggt hus som ligger vid Varvsleden och Södra hamn i Luleå. Det är ett spektakulärt hus på många sätt med ett grästak (sedumtak) som har formen av en skidbacke. Färgsättningen på fasaden har hela 14 kulörer vilket ger ett ovanligt och intressant utseende.
 
 
 
 
 
 
Åsikterna om utseendet går isär, men nu när det börjar närma sig inflyttningsdags tycker i alla fall jag att det är rätt läckert. 
Det nya kontoret har en yta av 14 500 kvm och det är för närvarande Vasahallen (90%) och Lantmännen (10%) som äger fastigheten. Men från 1 januari 2017är det Diös som äger den till 100%.
Anlitad arkitekt är Arkitekthuset Monarken.
 
 
 
 
 
Igår hade jag nöjet att besöka insidan av fastigheten och jag kan garantera att det är betydligt fräschare och ljusare än de lokaler där vi arbetar idag! Jag sparar på bilderna från insidan och idag får ni se hur långt bygget har kommit från utsidan.
 
 
 
 
 
 
 
Vad tycks? Fint eller fult? 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Fastighetsägare f.n är Vasallen till 90% och Lantmännen till 10%, men från 1 Jan 2017 ägs fastigheten till 100% av Diös. Ser fram emot nästa kapitel av bilder, bilder med all interiör och lek med Norrskenets färger, de nya Återbrukade möblerna, Re:treat arean, de många olika Coffe’s och vem vet vad lite Lumenous paneler, en ärvd kristall lampa och kanske ett antal Telia lila sparkar på framsidan kan lyfta det Nya Kontoret i HonoLuleå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *