Norrbotten

Höst i Norrbotten

 
Vad jag förstår är sommaren inte helt över i Sverige ännu. Jag har hört att man fortfarande badar i de södra delarna av landet, men här i landets nordligaste län, Norrbotten, är hösten kommen sedan en tid tillbaka.
Men hösten är inte så tokig trots allt, även om jag verkligen älskar sommaren! I dag fyllde vi en hel hatt med finfina kantareller! Bara det! Tack naturen för allt du levererar!
 
 
 
 
I vårt lilla paradis i Pålänge har mina ärekefiender spindlarna fixat underlag för fina makrobilder. Jag gillar inte sprindlar, men jag älskar deras nät.
 
 
 
Jag önskar er en alla en fortsatt riktigt fin höst! Med allt vad den innebär.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *