Höst i Norrbotten

Höst i Norrbotten

 
Vad jag förstår är sommaren inte helt över i Sverige ännu. Jag har hört att man fortfarande badar i de södra delarna av landet, men här i landets nordligaste län, Norrbotten, är hösten kommen sedan en tid tillbaka.
Men hösten är inte så tokig trots allt, även om jag verkligen älskar sommaren! I dag fyllde vi en hel hatt med finfina kantareller! Bara det! Tack naturen för allt du levererar!
 
 
 
 
I vårt lilla paradis i Pålänge har mina ärekefiender spindlarna fixat underlag för fina makrobilder. Jag gillar inte sprindlar, men jag älskar deras nät.
 
 
 
Jag önskar er en alla en fortsatt riktigt fin höst! Med allt vad den innebär.
 

12 kommentarer

 1. Hos oss är det också höst, orten i Finland som jag bor i ligger ungefär i höjd med Umeå 🙂 Även om vissa dagar kan bli varma (kring 19-20 grader) så känns det ändå i luften att det kanske inte riktigt är läge att ligga halvnaken på en strand längre..

 2. I Stockholm njuter vi fortfarande ett tag til av härliga sensommardagar med temperaturer till en bit över +20.
  Men visst är kvällarna mörka men det är ändå skönt att kunna sitta ute till sent med ljus och lyktor tända.
  Dina bilde rär verkligt fina och den översta höstbilden gillas verkligen.
  Spindlar kan jag avvara men näten du fångat är verkligen magnifika.
  Njut av hösten som just har börjat och kantareller låter helt perfekt.

 3. Visst börjar hösten göra sig påmind på flera sätt, men just idag har vi 27 grader och strålande sol. Vi kan ana en del gula blad, men sensommaren biter sig fast! Tack för dina underbara bilder! Jag njuter av dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *