Bianco Resort i Parga

Bianco Resort i Parga

 
 
 
 
En vinst i bloggtävlingen Årets Reseinspiratör Mat och Dryck 2015 från resebolaget Apollo ger oss stora möjligheter. Vi funderar länge och väl var vi ska åka och gör en extremt nogrann utvärdering av alla platser och hotell som Apollo kan erbjuda (tro mig, vi tänker STORT och vi tänker HELA jordklotet). 
 
 
 
 
 
 
Apollo är väldigt bra på resor till Grekland och till slut bestämmer vi oss för Parga som ligger på Greklands västkust. Vi har bara hört gott om Parga och känner oss riktigt nöjda med valet av sommarens vecka till Medelhavet.
 
 
 
 
 
 
Vi har ju lämnat småbarnstiden bakom oss och vi vet att Apollo har hotell som är mer inriktade för vuxna utan barn. Den här gången bestämmer vi oss för att testa just det konceptet! Bianco Resort har två hotell i Parga som är del av Apollos Mondo Duo: Bianco Hotell och Piccolo Bianco.
 
 
 
 
 
 
Påverkas vi av att boka utifrån vad bilder på ett boende kan visa? Nej, inte alls! Vi bokar resan utan att alls se några bilder från hotellet på resebolagets hemsida! Jag hinner kontakta hotellet både en och två gånger innan vi får se bilder på boendet och då är resan både bokad och betald men vi är faktiskt riktigt trygga med det! 
 
 
 
 
 
 
 
Vårt val av boende i Parga visar sig vara en riktig vinstlott! Vi väljer lägenhetshotellet Piccolo Bianco där vi har tillgång till hotellet Biancos restaurang och nybyggda lilla pool. Poolen nyttjar vi varje eftermidag, ibland även restaurangen, och helheten med den mycket trevliga personalen som leds av Elsa och Minos samt stranden nedanför hotellet är riktigt bra! 
 
 
 
 
 
Vill du ha hotellrum med möjlighet till frukost eller halvpension ska du välja Bianco. Önskar du däremot en lägenhet med egna kokmöjligher väljer du Piccolo Bianco. Båda alternativen erbjuder nyrenoverade rum i en del av Parga som är något lugnare. Nära till stränder och fina restauranger och hotellen ligger bara ungefär 70 meter från varandra.
 
 
 
 Följ mig gärna även på Instagram. Där finns jag under namnet evasol. Välkommen!

4 kommentarer

  1. Vad roligt med vinsten! Förstår att ni valde noga.
    Trevligt med Parga! Och ett lugnt hotell vid stranden är alltid rätt.
    Nu blir det för min del inga mer direkta badsemestrar för mig för min hy vill/får inte längre vara i solen.
    Jättefina bilder!
    (Grekland har jag har besökt mycket , främst många öar och hela familjen har båtluffat där flera gånger. Minnesvärt så här på ålderns höst.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *