Saker att se fram emot

Saker att se fram emot

 
 
Jag tycker om att ha saker att se fram emot. Det kan vara stora saker eller bara små händelser i vardagen. Något jag alltid ser fram emot är att resa. En resa som jag själv väljer och som jag förbereder mig inför genom att läsa på om stället hos andra resebloggare, resemagasin och reseböcker, är bland det bästa jag vet.
 
 
 
Efter resan till Grekland har det varit tunt med nya resor att se fram emot, om jag inte räknar med helgresorna till stugan i Pålänge vilket jag alltid ser fram emot. Nu har jag äntligen några nya resor att se fram emot!
 
 
 
 
I november åker vi till min syster i Linköping vilket verkligen är på tiden! Vi har inte hunnit med att besöka dem sedan 2014! Där ser jag fram emot höstmys med tända ljus och något bubbligt i glaset medan vi njuter av utsikten över Stångån. Kanske väntar en sväng till kolonilotten och sjöboden i Krokek. Kanske även en tur in till stan för shopping och en god fika på någon av Linköpings mysiga kaféer.
 
 
 
 
Därefter ser det ut som att vi ska åka ner till Stockholm för att träffa andra resebloggare och vänner. Det är Nordic Travelblog Event som anordnar ett event med resebloggare från hela Norden och temat kommer att bli hur intressant som helst!
 
 
 
Flygbolagen har många fina kampanjer just nu. Så fina att vi tar oss från Luleå till Riga för en mycket billig peng, vilket vi inte kan stå emot! Tillsammans med vännen Karin ska vi ha en riktigt högkvalitativ helg mitt under julmarknadstiderna i december. Strosa runt i den lettiska huvudstaden och dricka något värmande från marknadsstånden. Besöka saluhallar och njuta av alla vackra gamla byggnader.
 
 
 
Men allra först ska jag ner till Stockholm med jobbet ett par dagar nästa vecka för lite trevligheter. Då passar jag på att tacka för mig från det jobb jag haft i över 10 år för att i oktober gå vidare till nya utmaningar inom samma bolag.
 
 
 
 
Många saker att se fram emot med andra ord! Vad ser du fram emot inför hösten och vintern?
 
 

20 kommentarer

 1. Ann

  Oj vilka vackra bilder! Ser så himla lugnt och harmoniskt ut. Bilderna får mig att sakna min familjs sommarstuga uppe i Norrland, den ligger precis vid havet. Här har hösten inte riktigt kommit än, men jag hoppas på fina höstfärger, sweater weather, och te snart!
  Nästa helg ska vi till Colorado, och i Oktober till Florida, så det är två turer som jag ser fram emot.
  Ser också fram emot att se lövskogen här ändra sina färger till den där guld och röda färgen de får på hösten. I Fairbanks var det ju för det mesta granskog, med lite björk och asp förstås 🙂

 2. Ann

  Ja vi bilade ju från Fairbanks till Wisconsin. Den bästa biten var ju självklart att åka genom Kanada. Så mäktigt. Fick mig att undra varför alla vill åka till Alaska haha! Ni får åka till sonen och följa med honom på hans roadtrip. Det är verkligen helt fantastiskt!!

 3. Visst är det fint med saker att se fram emot och särskilt i resväg.
  Långa resor eller korta spelar inte så stor roll för upplevelserna får man helt oavsett.
  Dina foton är så vackra och jag har nu börjat se på Norrbottens kustland med helt "nya ögon". Har förut mest bara tänkt på mörker och kyla. Tänk så fel man kan ha.
  ( Men vintern är lång hos er och likaså mörkret när det kommer…)
  Önskar dig en bra vecka och jätteroligt med nya jobbutmaningar. Lycka till.

  1. Så är det 😊. Det behöver inte vara en resa långt bort utan huvudsaken att jag har någon resa att se fram emot, så är jag nöjd.
   Roligt att du ser Norrbotten med nya ögon efter att ha sett mina bilder, det är lite av min förhoppning också. Visst är det mörkt större delen av dygnet under en period under vintern, men å andra sidan har vi ljust dygnet runt under en annan period.
   Tack snälla för lyckönskningen m.m. Jag önskar även dig en fin vecka!

 4. Vilken höst du har att se fram emot! Både små och stora resor förgyller livet, och som vanligt känner jag igen mig i det du skriver. 🙂 Bilderna i det här inlägget är verkligen sagolika!
  Vad jag ser fram emot? Ja, givetvis att träffa dig/er på nästa bloggevent. Närmast ser jag fram emot New York och senare i vinter är det dags för Qatarresan jag vann. Har bestämt mig för Malaysia! 🙂
  Kram och återigen stort lycka till med nya jobbet!

  1. Tack så hjärtligt fina Anna 🙂
   Jag längtar också efter att vi ska få ses igen, nu har det ju flera månader sedan sist! Du har riktigt häftiga resor och upplevelser att se fram emot både med favoriten New York och Malaysia (som jag också väldigt gärna skulle vilja besöka).
   Tusen tack för lyckönskningarna med nya jobbet. Det ska bli jättekul!
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *