Norrbotten,  Pålänge

Semester

 
 
Efter att jag tjuvstartat min semester väntar jag nu hem Stefan och vi kan påbörja vår semester på riktigt. Vi börjar med att åka till Angsjön i Västerbotten ett par dagar och sedan blir det stugan i Pålänge, någon sväng till Tornedalen och en vecka i Grekland. Lata dagar väntar och ju bättre väder vi får desto färre inlägg på bloggen under sommaren.
 
Det är mycket troligt att jag är mer aktiv på Instagram där jag finns under namnet @evasol. Välkommen att följa mig även där.
 
Ha en fin sommar var du än är! Ja förresten, var befinner du dig just nu?
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *