Häftigt boende i New York

Häftigt boende i New York

 
 
 

6 kommentarer

  1. Så häftigt! Jag gilllar verkligen N.Y. och bodde där i ett år och just i Hells Kitchen. Men 1978-79 var detta ett ganska nergånget område och mycket slum. Och vi bodde väldigt torftigt. Vågade knappast gå ensam upp för trappan ens dagtid.
    Många av husen i kvarteret där vi bodde är nu rivna eller renoverade. Njuter verkligen av dina bilder och visst känne rjag igen miljön. Och vi hade ändå gångavstånd till discot Stiúdio 54 och inga problem var dte att komma in där. Härliga minnen och jag har många från N.Y. Har återvänt många gånger.
    Visst skulle jag idag verkligen älska att bo här uppe där ni bodde. Helt klart.
    Men min favoritstad är ändå Peking, där jag bott i fyra år och där med "Stuerpalnsläge". Men N.Y. är alldelses speciell för mig och det av många anledningar. Nostalgi och minnen du vet och jag hade ett fantastiskt år där.
    Kanske dax igen för en tur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *