Semester

Semester

 
 
Efter att jag tjuvstartat min semester väntar jag nu hem Stefan och vi kan påbörja vår semester på riktigt. Vi börjar med att åka till Angsjön i Västerbotten ett par dagar och sedan blir det stugan i Pålänge, någon sväng till Tornedalen och en vecka i Grekland. Lata dagar väntar och ju bättre väder vi får desto färre inlägg på bloggen under sommaren.
 
Det är mycket troligt att jag är mer aktiv på Instagram där jag finns under namnet @evasol. Välkommen att följa mig även där.
 
Ha en fin sommar var du än är! Ja förresten, var befinner du dig just nu?
 

12 kommentarer

 1. Hoppas att ni får en riktigt underbar semester! Det låter som att både varierande och fina upplevelser väntar.
  Jag är ju i Tjeckien som du vet, under en (som vanligt intensiv) pressresa. Musikfestivalen Colours of Ostrava är resans stora höjdpunkt – framför allt den läckra miljön. I morgon åker jag hem och kommer garanterat att behöva ta igen en del sömn. 😉 Men bllder kommer framöver!
  Njut på nu av er härliga semester!

  1. Tack snälla Anna 🙂
   Ja, det blir lite varierande, men mest lugn och ro i stugmiljö och sol o Grekland. Som jag gillar att ha det på sommaren.
   Ni verkar ha det både roligt och intensivt i Tjeckien med många roliga upplevelser. Det ser jättefint ut där ni är! Jag ser fram emot att se och lära mer om området.
   Tack och jag jag önskar er detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *