Italiensk vinthund

Italiensk vinthund

 
Första stoppet på vår semester blir i Skravelsjö utanför Umeå. Kusin Anders och hans fru Sandra har nyligen fått tillökning i hundfamiljen med sex fantastiskt söta valpar. 
 
 
Rasen är italiensk vinthund och Sandra driver kenneln Arceum’s Italian greyhounds. Jag har dålig koll på hundutställningar men jag vet att deras hundar alltid har med sig utmärkelser och prisrosetter hem från utställningar. 
 
 
Valparna är döpta efter Nobels fredspristagare och förutom kennelnamnet Arceum’s heter de Cordell, Tenzin, Shirin, Wangari, Leymah och Teresa.
 
 
Valparna är otroligt kärvänliga och blir överlyckliga när Stefan lägger sig ner i gräset! Snacka om sötchock!
 
 
Det är inte underligt att vi får en liten längtan efter en egen liten hund när man träffar så här trevliga hundar!
 
 
 

2 kommentarer

 1. Vilka "goingar"! Jättesöta!
  Kan förstå att valp och hundtarmen längtar. Men, man blir också bunden när man har hund. Vi lånar ibland ena dotterns labrador och det är helt perfekt och sedan lämnas han tillbaka och jag är nöjd med att inte behöva "passa" tider.
  Spännande att få se om det blir en valp….
  kram!

  1. Ja Ditte, de är helt bedårande! Har träffat de äldre hundarna tidigare också och de är väldigt behagliga hundar. Vi får se om det blir en hund. Både jag och Stefan har haft hund förr, men det är som du säger, man blir väldigt bunden och det är jag inte riktigt pigg på. Men vi får se 🙂 En liten längtan finns i oss båda … (Faktiskt är det enklare att "leja" bort en häst, för den behöver inte djurvakten ha hemma ;))
   Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *