People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

 • Ditte

  Vad roligt och så spännande! Jag ska givetvis även titta in hos några av de andra deltagarna som var med eftersom jag förstått att ni besökt olika delar av Ungern efter Budapest och upplevt olika saker.
  Detta blir en resa även för mig.
  Härliga och lockande bilder!
  kram!

 • FREEDOMtravel

  Haha, vad kul att se bilderna här! Det var verkligen givande och roligt att träffa alla andra resebloggare och nu ska det bli kul att läsa om de olika bloggarnas äventyr efter Budapest 🙂

 • Anna, Travel on a Cloud

  Vilken bra inledning och beskrivning av resan! Perfekt med listan över deltagarna, så man kan ta del av allas olika historier. Haha, ler igenkännande kring mycket. Vilken resa det blev! Och återigen grattis till vinsten. Den där kokboken såg inte dum ut.

  • Eva Sollén

   Tack Anna 🙂 Ja, jag tänkte att det är kul att kunna följa vad ni andra skriver om era upplevelser.Resan blev helt fantastiskt rolig, mycket skratt och mycket som skulle hinnas med. Kokboken var jättefin och det var även med en guide över vinområden i vinsten som kan komma väl till pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *