Deltagare på pressresan till Ungern

Deltagare på pressresan till Ungern

Hungarian Tourism. Innehållet och åsikterna är helt och hållet mina egna. 

 

6 kommentarer

  1. Vad roligt och så spännande! Jag ska givetvis även titta in hos några av de andra deltagarna som var med eftersom jag förstått att ni besökt olika delar av Ungern efter Budapest och upplevt olika saker.
    Detta blir en resa även för mig.
    Härliga och lockande bilder!
    kram!

  2. Vilken bra inledning och beskrivning av resan! Perfekt med listan över deltagarna, så man kan ta del av allas olika historier. Haha, ler igenkännande kring mycket. Vilken resa det blev! Och återigen grattis till vinsten. Den där kokboken såg inte dum ut.

    1. Tack Anna 🙂 Ja, jag tänkte att det är kul att kunna följa vad ni andra skriver om era upplevelser.Resan blev helt fantastiskt rolig, mycket skratt och mycket som skulle hinnas med. Kokboken var jättefin och det var även med en guide över vinområden i vinsten som kan komma väl till pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *