Resa till Ungern

Resa till Ungern

 
 
I morgon är det dags för en ny resa! Det är en pressresa i samarbete med Hungarian Tourism och en ny kategori på bloggen skapas: Ungern! Det ska bli fantastiskt roligt!
 
Vi är ett gäng resebloggare från hela Norden som reser till Ungern och vi har ett fullspäckat schema med olika aktiviteter. I morgon hinner jag träffa alla andra bloggare på ett cocktailparty och därefter ska vi uppleva ”Budapest by night”.
 
Fredag förmiddag får vi en guidad tur i Budapest och därefter åker jag med fyra andra nordiska bloggare till Héviz där Europas största termalsjö finns. Om vädret är med oss ska vi möta soluppgången på lördag i en luftballong, vilket jag verkligen ser fram emot! Håll tummarna att det väntande regnet kommer först på eftermiddagen!
 
Vi har även inplanerat vinprovning, besöka lokal marknad, spa, massage och mycket annat. En hel massa roligheter med andra ord!
 
Vill du kan du kan hänga med på resan här på bloggen (i den mån jag hinner under helgen, men annars kommer inlägg allt eftersom) och på Instagram där jag finns under namnet @evasol
 
Har du varit i Ungern?
 
Denna resa genomförs i samarbete med Hungarian Tourism. Innehållet och åsikterna är helt och hållet mina egna. 

8 kommentarer

  1. Jätteroligt! Och visst hänger jag med. Har även hittat dig på instagram!
    Hoppas er luftballongfärd blir av för det är en skön känsla. Har "bara" provar över Stockholm och det är minnesvärt.
    Önskar dig en härlig resa. Många upplevelser blir det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *