Kanada,  Kanada – Toronto

Niagara-on-the Lake, verandorna

 
Jag har tidigare skrivit om staden Niagara-on-the-Lake, den supermysiga staden vi besöker på vår väg till Niagara Falls och Niagarafallen under vår resa i Kanada.
 
 
Under vår lilla roadtrip som utgår från Toronto, ser vi flera typiska amerikanska verandor, du vet sådana vi ser på film och där huvudrollsinnehavaren sitter och gungar i en gungstol eller myser i en korgstol. Känner du igen det? Dessutom är många hus så pittoreskt underbart fina att min inre längtan att få ha detsamma verkligen byggs på!
 
Jag tänker mig ett par gungstolar på vår veranda i Pålänge. Det vore väl inte så dumt, eller vad säger ni?
 
 

Nedan ett par verandor på hus i Niagara-on-the -Lake.

 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

  • Kattas Betraktelser

    Fina bilder. Du får mig att längta tillbaka till min tid i Atlanta. I södern finns det många fina porches att njuta av. Tyvärr var de äldre husen med de gamla klassiska verandorna inte underhållna och de nya husen med verandor blev aldrig riktigt bra. Klart ni kan ha en mysveranda..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *