Norrsken i Pålänge

Norrsken i Pålänge

Det är helt otroligt hur mycket norrsken det är den här veckan! Vi hade ett magiskt norrsken i Gammelstad i förrgår och nu speglar sig norrskenet i vattnet här i Pålänge
 
Vackert och magiskt? Jajamen, som alltid!
 
 
Sista bilden tog sonen William när jag smet in i värmen. Vintergatan! Så coolt! Och än syns den inte som bäst…
 
Följ oss gärna på Facebook också. Välkommen!

12 kommentarer

  1. Åh, det var inte igår man var i Pålänge. Vilka minnen som kommer tillbaka. Otroligt vackert med norrskenet, du har verkligen fått sjukt vackra bilder! Älskar den första bilden. Och alla andra med iofs 🙂

  2. Vilka fantastiska bilder!! 🙂 De jag lyckades ta (se bloggen) bleknar ju verkligen i jämförelse, men så hade jag heller inga fina vyer omkring mig plus att det var allra första gången jag ens försökt mig på att fota norrsken… 🙂

  3. Min mamma är från Kalix, så jag var där mycket under somrarna. Om jag inte minns helt fel så hade jag en barndomskompis i Pålänge. Eller om det var nån släkting som vi hälsade på. Ju mer jag tänker på det, desto mer osäker blir jag på hur det egentligen var. jag är i alla fall helt säker på att jag har varit där många gånger, hehe. Och kommer ihåg att vi ofta promenerade vid Rolfs och var ute på ön där. Vet inte om det fortfarande går att ta sig dit idag. Ah, blev en liten tillbakablick bland minnen nu.
    Och ja, norrsken är obeskrivligt fantastiskt. Det blir ju otroligt vacker på bild, men inget slår ju känslan att stå mitt ute i mörkret och bara titta upp och se det dansa på himlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *