Norrsken,  Pålänge

Norrsken i Pålänge

Det är helt otroligt hur mycket norrsken det är den här veckan! Vi hade ett magiskt norrsken i Gammelstad i förrgår och nu speglar sig norrskenet i vattnet här i Pålänge
 
Vackert och magiskt? Jajamen, som alltid!
 
 
Sista bilden tog sonen William när jag smet in i värmen. Vintergatan! Så coolt! Och än syns den inte som bäst…
 
Följ oss gärna på Facebook också. Välkommen!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

  • Eva Sollén

   Tack snälla Katta 🙂 Det är inte så enkelt, men jag hade turen att ha med sonen William på den här och han har pluggat på en del… Hoppas på norrsken nästa lördag 🙂

 • Helena

  Åh, det var inte igår man var i Pålänge. Vilka minnen som kommer tillbaka. Otroligt vackert med norrskenet, du har verkligen fått sjukt vackra bilder! Älskar den första bilden. Och alla andra med iofs 🙂

 • Maria

  Vilka fantastiska bilder!! 🙂 De jag lyckades ta (se bloggen) bleknar ju verkligen i jämförelse, men så hade jag heller inga fina vyer omkring mig plus att det var allra första gången jag ens försökt mig på att fota norrsken… 🙂

  • Eva Sollén

   Tack Maria 🙂 Jo, jag såg dina bilder och jag tycker att de var superfina! Jag vill bara se mer och mer av de fina norrskenen. Vi verkar ha ett återkommande stråk både hemma och i stugan… Riktig vardagslyx!

 • Helena

  Min mamma är från Kalix, så jag var där mycket under somrarna. Om jag inte minns helt fel så hade jag en barndomskompis i Pålänge. Eller om det var nån släkting som vi hälsade på. Ju mer jag tänker på det, desto mer osäker blir jag på hur det egentligen var. jag är i alla fall helt säker på att jag har varit där många gånger, hehe. Och kommer ihåg att vi ofta promenerade vid Rolfs och var ute på ön där. Vet inte om det fortfarande går att ta sig dit idag. Ah, blev en liten tillbakablick bland minnen nu.
  Och ja, norrsken är obeskrivligt fantastiskt. Det blir ju otroligt vacker på bild, men inget slår ju känslan att stå mitt ute i mörkret och bara titta upp och se det dansa på himlen.

  • Eva Sollén

   Vad härligt med en tillbakablick till barndomen 🙂
   Du har rätt i att norrsken kan bli vackert på bild men visst är det så att känslan att stå under ett spelande norrsken är oslagbar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *