Niagara-on-the Lake, verandorna

Niagara-on-the Lake, verandorna

 
Jag har tidigare skrivit om staden Niagara-on-the-Lake, den supermysiga staden vi besöker på vår väg till Niagara Falls och Niagarafallen under vår resa i Kanada.
 
 
Under vår lilla roadtrip som utgår från Toronto, ser vi flera typiska amerikanska verandor, du vet sådana vi ser på film och där huvudrollsinnehavaren sitter och gungar i en gungstol eller myser i en korgstol. Känner du igen det? Dessutom är många hus så pittoreskt underbart fina att min inre längtan att få ha detsamma verkligen byggs på!
 
Jag tänker mig ett par gungstolar på vår veranda i Pålänge. Det vore väl inte så dumt, eller vad säger ni?
 
 

Nedan ett par verandor på hus i Niagara-on-the -Lake.

 
 
 
 

4 kommentarer

  1. Fina bilder. Du får mig att längta tillbaka till min tid i Atlanta. I södern finns det många fina porches att njuta av. Tyvärr var de äldre husen med de gamla klassiska verandorna inte underhållna och de nya husen med verandor blev aldrig riktigt bra. Klart ni kan ha en mysveranda..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *