Resebloggare,  Stockholm,  Svenska Resebloggar

Nordic Travelblog Events och en fin vinst

Octavio Goncález och Angela de Lara presenterar kvällens vinst för mig och Stefan.
 
Äntligen dags för årets höjdpunkt Nordic Travelblog events på Sheraton Stockholm hotell som de fantastiska Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson från Travel & Lifestyle Nordic jobbat stenhårt med under en lång tid. Här kommer min sammanfattning och räkna flera bilder på mig, länkkärlek till många av mina härliga reseblogg-kollegor samt tips på reseinspiration från kvällens sponsorer!
 
Anna Ström Åhlén och jag anländer till röda mattan.
 
Jag, Anna och Rosita Lincoln.
 
Jag anländer precis innan dörrarna öppnar och möter upp härliga och nära vännen Anna Ström Åhlén med bland annat bloggen Travel on a Cloud samt en annan fin vän som jag haft mycket kontakt med men inte träffat ”live” tidigare: Rosita Lincoln. Reser du med barn är det Rositas blogg eller bok du ska läsa!
 
Kvällens arrangörer Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson.
 
Cecilia Löwenadler
 
Murcia Spanien
 
Vi förevigar oss på röda mattan innan det är dags att samlas inne i det fint pyntade konferensrummet. Det andas glitter, glamour och galakväll! Här får vi lyssna på flera intressanta inslag:
 • Patrik Brännfors från Getty Images Gallery som pratar om trender inom foto.
 • Peter Samuelsson, vd på Trade Tracker Sweden som beskriver hur bloggare kan tjäna pengar.
 • Angela de Lara från spanska Murcia Tourist Board
 • Representanter från Israel, Flandern och Florida Keys/Key West
 
Härliga Ditte Akker
 
Cathinka Ingman från bloggen På vift.
 
Christine Ericson från bloggen 29 grader.
 
Vi byter bord under kvällen för att få chans att prata med så många som möjligt, men ändå missar jag så många jag skulle vilja hinna byta några ord med. En som dock hänger med mig under galakvällen och som verkligen förgyller stunden för mig och Stefan (som anländer efter några timmar) är den fantastiska Ditte Akker. Ditte har bott i flera olika länder och har så mycket historia att berätta – och berätta kan hon! Ett riktigt fantastiskt möte!
 
Ditte, Anna och jag
 
Ingen galakväll utan prisutdelning av awards. Åtta priser inom temat foto delas ut och gissa om jag blir både överraskad och glad av att höra att en av kvällens vinnare är jag själv! I kategorin ”Instagram Competition 2016” får jag ett fantstiskt pris med en resa till Murcia och jag har även förmånen att få träffa människorna bakom vinsten till den spanska orten. 
 
 
 
Jag, Helena från Oh Darling och Lena från Ladies Abroad.
 
 
 
Kvällens Award-vinnare:
 
Instagram Competition 2016: peopleinthestreet.se (@evasol)
Visual Storyteller 2016:  discoveringtheplanet.se
Travel Photographer of the year:  ohdarling.org
Travel Innovator 2016:  freedomtravel.se
Travel inspirator 2016: matochresebloggen.se
Special Award 2016: Linda Hörnfeldt
Årets Nykomling 2016:  blog.wearenodes.com
 
Ett oväntat pris!
 
Daniela Nasteska Olsson, jag och Linda Hörnfeldt.
 
Här omringad av arrangörerna Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson som gjorde ett fantastiskt jobb!
 
Några fler av alla de inspirerande resebloggare jag hann med att byta några ord med under kvällen driver följande resebloggar:
 
 
Det är verkligen givande att träffa andra likasinnade som drivs av samma intresse och som vet hur mycket tid som investeras för det här. Personer som triggar en att fortsätta även när tidsbristen gör sig påmind. 
 
Tack Cecilia och Anna för att ni gör det här. Ni är bäst!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

20 kommentarer

 • Petra

  Det var så kul att träffa dig i fredags även om det var kort.
  Du är så värd ditt pris tar så fina och vackra bilder:-)
  Hoppas vi ses snart igen!
  kram/Petra

  • Eva Sollén

   Tack så mycket snälla Petra! Håller med om att det var jättekul att träffas och hoppas också att vi snart för möjlighet att ses igen 🙂
   Kram och ha en fin kväll 🙂

 • Ditte

  Stort grattis till ditt pris och ett stort tack för ett härligt och entusiasmerande inlägg.
  Det var väldigt roligt att ses och att träffa både dig och Stefan var en förmån och gav mig så mycket och på många plan.
  Härliga bilder från en minnesvärd kväll som var så väl anordnad av både Anna, Cecilia och alla sponsorer .
  Stor kram och tack än en gång.
  Och du, jag glömde av mitt onda. Jag är så glad för att jag bestämde mig för att gå trots att ansiktet inte var i särskilt god form.

 • Ditte

  Eva!
  Inte bara att jag glömde av mitt onda, men jag missade helt i hastigheten att tacka dig för länk och alla fina ord. Men nu gör jag det.
  Mången tack!

 • Anna

  Tack själv för att du kom och för att du är så fantastiskt duktig! Utan er bloggare hade det blivit ett tråkigt event. Ser fram emot att göra något längre norrut framöver (ja, jag smider nya planer 😉

  • Eva Sollén

   Tack Anna! 😀 Jag gillar att höra att du smider nya planer, det ser jag verkligen fram emot att se vad det kan bli ;)Ni var verkligen superproffsiga och är som gjorda för att arrangera sådana här tillställningar. Heja er!

 • Anna, Travel on a Cloud/New York - My Bite of the Big Apple

  En underbar beskrivning av vår härliga kväll, både i ord och bild. Alltid lika roligt att träffa dig och även om det går månader blir det alltid "som i går".
  Jag instämmer helt: Vilken energi och inspiration det ger att mötas så här. Så synd att man inte hinner prata med alla men det blir fler tillfällen.
  Stort och varmt grattis till vinsten också! Otroligt välförtjänt och det jag trott (hoppats på) hela tiden. 🙂
  Kramar!

 • FREEDOMtravel

  Åh vad roligt att titta på dina fina mingelbilder! Det hade förstås varit roligt att vara med, men vi fick ju i alla fall vara med liiite 😉 Stort grattis till ett välförtjänt pris!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *