Inför Nordic Travelblog events

Inför Nordic Travelblog events

 
På fredag är det dags att packa väskan och åka till Stockholm för att träffa ett gäng trevliga bloggkollegor igen. Senast jag träffade några av de andra resebloggarna var på pressresan till Ungern och före det på Travel Massive i januari.  
 
Den här gången är det Nordic Travelblog events med sponsorer som håller i trådarna och plasen är röda mattan in tlll Sheraton Stockholm Hotel. Vilka ligger då bakom Nordic Travelblog events? Jo, det är de två rutinerade bloggevent-arrangörerna Cecilia Löwenadler och Anna Nilsson som har ordnat liknande tillställningar för sin tidigare arbetsgivare. 
 
Ceclia Löwenadler och Anna Nilsson gör nu det här på hobbybasis och det är två mycket driftiga och härliga kvinnor som verkligen får saker att hända. Via deras Facebooksida har vi under flera veckor fått lockande smakprov i form av presentation av de fantastiska sponsorerna, en Instagramtävling samt veta vad kvällens tema är. 
 
Just temat för kvällen lockar mig extra mycket då det är precis det min blogg handlar om: Travel & photography! Att vi sedan får glida in på röda mattan med bubbel, glitter och glamour för en helkväll tillsammans med likasinnade kan inte bli annat än en succé.
 
Tack Cecilia och Anna för att ni får oss att längta. Vi ses!
 

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *