Intervjuad hos Svenska Resebloggar

Intervjuad hos Svenska Resebloggar

 
Är du nyfiken på att veta mer om vem som ligger bakom bloggen People in the Street? Då ska du läsa Svenska Resebloggars intervju med mig som börjar så här:
 
 

Möt resebloggaren Eva Sollén

 
Vi är framme i del 8 i vår intervjuserie Möt resebloggaren. En gång i veckan presenteras en utav våra registrerade resebloggare här, så vi får känna personen bakom bloggen lite bättre. På tur står Eva Sollén och skriver bloggen People in the Street.

Hej resebloggare, hur länge har du bloggat och har du alltid haft reseinriktning?

 

Jag har bloggat sedan mars 2011. Jag har alltid haft reseinriktning som jag har blandat med inlägg hemifrån Norrbotten . Jag startade bloggen när jag och min man Stefan (som jag träffade 2008) hade hunnit med några gemensamma resor och jag kände att jag ville göra något med alla bilder vi fotade när vi var ute och reste.

 

Hur kom det sig att din blogg heter det den heter?

 
Ja varför heter bloggen People in the Street? Svaret på det och fortsättningen på intervjun kan du läsa hos Svenska Resebloggar så klicka här och lär känna mig lite mer!
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *