New York

Paparazzi för en stund

 
En eftermiddag när vi promenerade något kvarter nedanför Central Park fick vi chansen att leka paparazzi för en stund. 
 
HBO hade releasefest för tredje säsongen av TV-serien Boardwalk Empire och gästerna/skådespelarna anlände en efter en i svarta bilar med tonade fönsterluckor medan vi samlades med en mindre skara nyfikna på andra sidan gatan för att spana på dem.
 
Den mest kände av skådespelarna var nog Steve Buscemi som vi sett i flera filmer genom åren. Några andra skådespelare var Kelly Mcdonald, Paul Spaks och Gretchen Mol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *