Gammelstad

Vår lördag

Helt oplanerat fick vi en otroligt välsmakande och kulinarisk lördag. Efter förmiddagens mysiga snabbshopping på stan med Julia och renovering i källarförrådet (Stefan) blev det en osannolikt god och trevlig upplevelse på Hemmagastronomins brunch med Karin och Mats. Snålvattnet fick jobba…
Sedan oväntat och supertrevligt besök av goda vännerna som lämnat småkillarna i Kalix för natten. Lite irish coffee och vitt med dem och så småningom hummer och entricote tillsammans med barnen.
Underbar dag!
Nedan kassa mobilbilder från dagen.

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *