New York

Veckans High Line

I veckans High Line håller vi oss ovan och under parken. Vi ser High Line uppifrån takbarerna på Hotel Americano och The Standard Hotel. Det är inte dumt att sippa på en drink i sommarvärmen på någon av dessa takbarer och kika ned på järnvägsparken som slingrar sig mellan husen. 
Vi kikar även på konstruktionen underifrån innan vi kliver uppför trappan som tar oss till en av våra favoritparker på Manhattan.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *