U2 360 Tour del 1, destination Dublin

U2 360 Tour del 1, destination Dublin

Favorit livebandet U2 får man inte missa när de är ute på turné. När vi läste i tidningen (dagen efter en Coldplay konsert i Stockholm) att U2 skulle ut på sin turné 2009 bestämde vi på stående fot att konserten skulle ses i deras hemmaarena i Dublin.

Vi gick med i deras fanclub och fick med det köpa biljetter dagen innan de släpptes officiellt. Ett par veckor innan biljetterna släpptes bokade vi resan och hotell – lite vågat kanske eftersom det egentligen fortfarande var osett att vi skulle lyckas köpa dem via Irlands Ticnetsida på Internet.

Men vi lyckades få fyra kanonplatser och konserten var magisk! Upplevelsen med 85 000 hemmafans med världens bästa liveband U2 på The Croke Park Arenan bär vi med oss än i dag!

3 kommentarer

  1. Vilken maffig upplevelse och kul att det var på hemmaplan också!

    Sv: Härligt när man hittar ett ställe man gärna återvänder till, själv är jag ju helt insnöad på den amerikanska västkusten (kanske för att jag har bott där) och har bara varit på östkusten en gång (än så länge).

    Vad roligt att du gillar min blogg, du är varmt välkommen 🙂

  2. kom på en grej..

    -"Hörde jag bröllopsklockor?"

    Hehe nej, det blir inga klockor, inte från någon kyrka iaf då bröllopet äger rum ute i det friska sköna.. Utan gud o de där..:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *