New York

The Boathouse vid Central Park Lake

I New Yorks lugna trivsamma lunga Central Park kan man spendera hur mycket tid som helst och hela tiden hitta nya pärlor och personliga favoriter.
En favorit för oss i Central Park är The Boathouse, ni vet stället som skapade stora rubriker häromsistens när Prinsessan Madeleine var på date där med Chris O´Neill. The Boathouse ligger på East 72nd Street och vi kan varmt rekommendera att ni spenderar några timmar av ert New York besök här.
Vi brukar ta en vilostund bredvid sjön nära Bethesda Terrace fontänen där man har utmärkt utsikt över de som hyr båtar för en romantisk roddtur. Många människor passerar här så gillar man att titta på folk har man kommit rätt!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *