U2 360 Tour del 2, destination Paris

U2 360 Tour del 2, destination Paris

Vi kände att vi inte r i k t i g t hade fått nog av förra U2 konserten och när det aviserades att U2 360 turnen skulle fortsätta 2010 satte vi oss ned och funderade vilken Europeisk stad vi ville besöka och samtidigt se U2 konserten igen.

Valet föll på Paris, för vad kan vara bättre än en långhelg i Paris under september månad och att dessutom få se U2 igen? Såklart en riktig vinstlott!

En förlängning av medlemsskapet i U2:s fanclub och möjlighet att köpa biljetter 2 dagar innan de släpptes officiellt, registrering av medlemsskap i franska Ticnet och resan kunde bokas! Ja eller egentligen gjorde vi som förra gången, resa och hotell bokades först! Vi gillar att vara lite Wild & Crazy!

Men jisses, testa att boka konsertbiljetter under stress (platserna försvinner snabbt…) på ett språk ni i princip bara kan säga hej på… Det var inte alldeles enkelt, men vi fixade det. Det var bara det att när allt var bokat var det ett helt år innan vi skulle åka – snacka om lång väntan på något gott! Vi hann boka två utlandsresor till att genomföra innan det var dags för Paris…

Åter igen en kanonbra konsert med 96 500 st fransmän på deras landslagsarena Stade de France. Fast konserten i Dublin var ändå bättre, Bono envisades att briljera med sin fina franska och som sagt, hej var ordet… Men nöjda? Absolut!

3 kommentarer

  1. Oj två U2-konserter! Inte dåligt!

    Sv: Ja västkusten är verkligen vacker. Nu har jag inte bilat själv upp och ner för kusten, men gjort nedslag nästan överallt. Ja det är bara att säga till om ni vill ha något tips 🙂 Ska ju dit om fem veckor igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *