Gammelstad

Vårt kök

Vi bor i ett 60-tals hus med ett litet kök. Vi valde att behålla känslan av 60-talet och utgick från originalluckorna som fick byta färg från fulbruna till ferarriröda. Till det en fin fototapet från Grutes Färg & Tapet, Sigvard Bernadottes Virrvarr bänkskiva från Perstorps och rutigt golv, samt vår svarta kyl/frys från Smeg.
Trots att det är lite pyttigt trivs vi väldigt bra i vårt personliga kök.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *