New York

New York i morgon

 
I morgon landar jag på en flygplats i New York igen, vet inte riktigt vilken gång i ordningen jag gör det men det har blivit en hel del både mellanlandningar samt landning för slutdestination sedan 1989.
 
Jag kör en favorit i repris i världens bästa stad tillsammans med Anna som driver bloggen New York my Bite och den här gången ska jag äntligen få träffa Evy och Helene som är lika New York-nördiga som jag och Anna är. 
 
Jag ser fram emot en dryg vecka tillsammans med likasinnade och såklart ska jag träffa våra gamla vänner Richard Milner och Melvin van Peebles igen. Mycket att se fram emot alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 
Häng gärna med på resan på Instagram @evasol!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *