New York i morgon

New York i morgon

 
I morgon landar jag på en flygplats i New York igen, vet inte riktigt vilken gång i ordningen jag gör det men det har blivit en hel del både mellanlandningar samt landning för slutdestination sedan 1989.
 
Jag kör en favorit i repris i världens bästa stad tillsammans med Anna som driver bloggen New York my Bite och den här gången ska jag äntligen få träffa Evy och Helene som är lika New York-nördiga som jag och Anna är. 
 
Jag ser fram emot en dryg vecka tillsammans med likasinnade och såklart ska jag träffa våra gamla vänner Richard Milner och Melvin van Peebles igen. Mycket att se fram emot alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 
Häng gärna med på resan på Instagram @evasol!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *