Norrbotten,  Pålänge

Solnedgång över Pålängefjärden

 
Vi tar ledigt sista timmarna från jobbet och åker till stugan i Pålänge. Helgen börjar med fantastiskat vårvinter-väder och väderprognosen lovar även fortsättning på det!
 
 
 
 
 
Vårvinter i Norrbotten innebär att det är kalla och klara nätter (ofta med norrsken) och dagar med både skare och takdropp. De flesta av oss som bor här älskar den här femte årstiden!
 
 
 
 
Vi skyndar oss iväg med skotrarna upp på Degerberget och hinner precis se solen färga himlen i fantastiska färger innan den smyger ned bakom horisonten.
 
 
 
 
 
Väl tillbaka i stugan har en tunn dimma smugit fram över fjärden och jag åker ut med skotern och kameran för att föreviga skoterspåret som tonar bort och försvinner ur bild med den vackra himlen som bakgrund. 
 
 
Trevlig helg önskar jag er alla fina bloggläsare!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *