New York i maj

New York i maj

 
Nu rasslar veckorna i väg och snart är vi framme vid maj månad och vår nästa resa till New York. Jag har börjat kika runt på sådant vi vill uppleva den här gången och i samband med det kollar jag på våra 10 000-tals bilder vi har från våra tidigare resor till världens bästa stad!
 
Jag har flera hundra inlägg från New York här på bloggen så är du sugen på lite New York-inspiration är du välkommen att klicka in på nedan kategorier:
 
New York – Takbarer
New York – Mat och dryck
New York – The High Line
New York – East Village
New York – Harlem
New York – Med tonåringar
New York – Nöje
New York – Shopping
New York – West Village
New York – Brooklyn
New York – Central Park
 
Det är mycket troligt att jag utökar med fler kategorier efter vårt nästa besök till New York. Planen är att utforska ”det gamla New York”. Vi ska besöka Ellis Island och Tenement museum bland annat för att få en bättre bild hur det var för emigranterna när de anlände till New York för runt 100 år sedan.
 
Varsågoda, jag bjuder på några blandade bilder från New York!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer

 1. N.Y. är häftigt och jag har haft förmånen att bo där ett år för länge sedan och har varit där många gånger under årens lopp men nu var det länge sedan. När jag ser dina fina bilder ser jag att jag känne rigen mycket och givetvis har mycket itllkommit för N.Y. är ju en stad i ständig frändring och i dessa dagar än mer.
  Jätteroligt att ni åker dit igen och jag ser med spänning fram emot att via bloggen få följa med.
  USA i övrigt lockar mig inte längre (har varit dä roch rest runt i många olika omgångar) men N.Y. lockar alltid.)
  Kram!

 2. Vilken fantastisk bank med tips, foton och inspiration från vår älskade favoritstad!
  Ellis Island har jag sjäv inte besökt än, däremot Tenement Museum. Rekommenderar turen "Hard times" där!
  Jag ser fram emot era rapporter och bilder i maj. Det gamla New York är ett mycket intressant tema!
  Som du nu vet kunde jag inte heller låta bli att boka! 😉 NY på våren är nåt speciellt. 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *