Norrbotten,  Pålänge

Vårvinterdagar i Pålänge

 
I helgen har vi haft fantastiskt vårvinterväder i stugan i Pålänge. Stefan har roat sig med nyaste skotern: Brutal-Jennifer! Själv kör jag lugnt och sansat med Trygg-Ove (ja, vi kallar våra fordon efter tidigare ägare). 
 
Varsågoda, här får ni en riktig bildbomb från helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske jag också ska börja tokköra Brutal-Jennifer i djupsnön … Eller inte!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *