Vårvinterdagar i Pålänge

Vårvinterdagar i Pålänge

 
I helgen har vi haft fantastiskt vårvinterväder i stugan i Pålänge. Stefan har roat sig med nyaste skotern: Brutal-Jennifer! Själv kör jag lugnt och sansat med Trygg-Ove (ja, vi kallar våra fordon efter tidigare ägare). 
 
Varsågoda, här får ni en riktig bildbomb från helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kanske jag också ska börja tokköra Brutal-Jennifer i djupsnön … Eller inte!

8 kommentarer

  1. Vilka bilder! Jag tittar och njuter av att se dem. Så häftigt! Förstår att ni njuter i stugan och av att ta er runt i naturen med snöskotrarna. Och kanske ska du ta dig en provtur med Brutal Jennifer…
    Tack för att du delar med dig av det vackra hos er.
    Kram!

    1. Tack så mycket Ditte! Ja, vi njuter verkligen att vara ute i naturen med och utan skotrar när vi är i stugan. Skotrarna är ett sätt att ta oss längre bort och att få möjlighet att uppleva många fina ställen i skärgården. Haha, ja till helgen ska jag ta en tur med Brutal-Jennifer, men hon får gå lite lugnare än hon är van vid då …Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *