Gästbloggar hos Our Scandinavia

Gästbloggar hos Our Scandinavia

Norrbotten Coast Land

 

My name is Eva Sollén and since 2011 I run the travel blog People in the Street. My blog features trips to different places in Sweden and Europe, New York and my personal new favorite country, Canada. Of course my blog also covers beautiful Norrbotten where I live.

 

 
Welcome to join me to some of my favorites places around where I live, in the middle of the beautiful cost land of Norrbotten.  A cost land that stretches from Piteå in the south via Luleå, Kalix up to Haparanda. Norrbotten arcipelago have over 3300 islands located in the Bothnia Bay, in the Gulf of Bothnian.
 
 
Så börjar mitt blogginlägg hos Our Scandinavia, en engelsk blogg om Skandinavien som drivs av de tre resebloggarna Lena, Helena och Charlotta. De turas om att skriva egna inlägg och ibland bjuder de in en gästbloggare och i dag är det min tur att få dela med mig av mina pärlor hos dem.
 
Klicka in hos Our Scandinavia och läs hela mitt blogginlägg samt låt dig inspireras av flera fantastiska artiklar från olika delar i Skandinavien! 
 
 
 

Mer inspiration från Norrbotten hittar du på mitt Instagram där jag finns under namnet @evasol.

6 kommentarer

  1. Vad roligt! Grattis! Jag har varit där och läst och tittat på alla vackra bilder och det har varit en sann njutning.
    Väldigt roligt att du fått chansen att gästblogga här och kan sprida vackra bilder och fin info om ditt hemlandskap vidare.
    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *