Skotertur till Kalix Nyborg

Skotertur till Kalix Nyborg

 
Vi kliver upp tidigt och ser dagens första solstrålar lysa upp fjärden i Pålänge medan vi äter vår frukost. Skotrarna tankas och vi gör oss redo för en tur till Nyborg, en tur genom skogen på drygt två mil. 
 
 
 
 
Vädret är helt perfekt för en längre skotertur och skoterlederna är välpreparerade och fina. Skogen är magiskt vacker med träd som är vita av snön på grenarna. Allra bästa förhållanden med andra ord.
 
 
 
 
Väl i Nyborg äter vi vår matsäck på bron till Roger och Katarinas fritidshus och åker sedan vidare till den lokala matbutiken för att handla lite mat. Det är något speciellt när man parkerar skotern på parkeringen för att gå och handla!
 
 
 
 
Jag testar att köra Brutala Jennifer i lite lössnö och även om det går betydligt lugnare för mig än när Stefan gör det så är det riktigt kul!
 
 
 

17 kommentarer

  1. Vilka härliga vinterbilder!
    Här i Hälsingland känns det som att vintern är på väg bort nu, men hoppas få njuta av den ett tag till.
    Verkligen mycket att spana in på din blogg, kollade lite snabbt på Greklands- och Rigasidorna. Gillar verkligen Grekland och Riga har vi varit på gång att välja som resemål två gånger men det blivit Tallin och Helsingfors istället.

    1. Tack Caroline och välkommen hit! Vad roligt att höra att du gillar bloggen, det finns en hel del tips om du söker inspiration. Grekland är en pärla och jag kan verkligen rekommendera en resa till Riga.
      Ha en fin söndag i Hälsingland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *