Grekland

Piso Krioneri beach, Parga

 
Vi bor i lägenhetshotellet Piccolo BiancoBianco Resort i den lilla grekiska fastlandsorten Parga. Parga är inte stort och du har alltid nära till en strand.
 
 
 
 
Vår närmsta strand heler Piso Krioneri beach och ligger ett stenkast bort från hotellet. Stranden är skyddad av klippor och syns inte från gatulivet i Parga. Vi pratar med andra besökare i Parga som inte ens visste att den här stranden existerar!
 
 
 
 
Stranden ligger precis bortanför Krioneri beach som är mitt i Parga stad. Hyr ett parasoll och njut av en lång dag på stranden som består av varm och slät klappersten. Det blir djupt ganska fort så se upp om du har småbarn med dig.
 
 
 
 
 
 
 
Missa inte att promenera upp till den lilla tavernan på toppen av klippan för att få en fantastisk utsikt över Medelhavet. 
 
 
 
 
Jag har tidigare skrivit om stranden Lichnos beach som ligger en bit utanför Parga. Till den tar du dig med båt eller så kan du promenera genom olivlunden över berget. 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *