Piso Krioneri beach, Parga

Piso Krioneri beach, Parga

 
Vi bor i lägenhetshotellet Piccolo BiancoBianco Resort i den lilla grekiska fastlandsorten Parga. Parga är inte stort och du har alltid nära till en strand.
 
 
 
 
Vår närmsta strand heler Piso Krioneri beach och ligger ett stenkast bort från hotellet. Stranden är skyddad av klippor och syns inte från gatulivet i Parga. Vi pratar med andra besökare i Parga som inte ens visste att den här stranden existerar!
 
 
 
 
Stranden ligger precis bortanför Krioneri beach som är mitt i Parga stad. Hyr ett parasoll och njut av en lång dag på stranden som består av varm och slät klappersten. Det blir djupt ganska fort så se upp om du har småbarn med dig.
 
 
 
 
 
 
 
Missa inte att promenera upp till den lilla tavernan på toppen av klippan för att få en fantastisk utsikt över Medelhavet. 
 
 
 
 
Jag har tidigare skrivit om stranden Lichnos beach som ligger en bit utanför Parga. Till den tar du dig med båt eller så kan du promenera genom olivlunden över berget. 
 
 

10 kommentarer

  1. Lockande vackra bilder från Parga och kan känna viss längtan till Grekland igen. Var några år sedan vi var där, men eftersom jag inte ska vara i solen blir det svårt för solen är ju nästan överallt där sommartid. Men man vet aldrig…
    Kram!

  2. Vilka fina bilder från Parga vi har bokat Piccolo Bianco två veckor maj/juni men skullegärna vilja ha lite mer info om hotellet och kanske några fler bilder eftersom vi är lite osäkra på vårt val // Maggan

    1. Tack Maggan! Parga var väldigt mysigt. Litet och pittoreskt men ändå med ett trevligt myller på kvällarna. Jag ska snart tipsa om trevliga restauranger därifrån. Tänkte ni hotelldelen eller delen med egen lägenhet? Vi bodde i lägenhet och var riktigt nöjda. Nyrenoverat och personalen är väldigt bra. Kan rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *