Pålänge

Solnedgång – igen

 
Jag läste hos en bloggkollega nyligen angående solnedgångar. De är vackra och man (läs jag) beter sig som om man aldrig sett en någonsin förut! Man (jag) blir som en yster unghäst på väg mot grönbete varje gång solen är på väg ned … Märkligt!
 
 
 
Jag tar fram kameran redan innan himlen ändrar färg och jag gör det varje gång vi kan se solen gå ned när vi är i vårt härliga och soliga Björkstrand!
 
 
Jag älskar solnedgångar! När ljuset ändrar sig från minut till minut och när jag tror att just det här blir kvällens finaste bild, men ljuset bara fortsätter pumpa på allt mer vackrare och vackrare färger hela tiden. 
 
 
Någon som känner igen sig i min beskrivning?
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *