Solnedgång – igen

Solnedgång – igen

 
Jag läste hos en bloggkollega nyligen angående solnedgångar. De är vackra och man (läs jag) beter sig som om man aldrig sett en någonsin förut! Man (jag) blir som en yster unghäst på väg mot grönbete varje gång solen är på väg ned … Märkligt!
 
 
 
Jag tar fram kameran redan innan himlen ändrar färg och jag gör det varje gång vi kan se solen gå ned när vi är i vårt härliga och soliga Björkstrand!
 
 
Jag älskar solnedgångar! När ljuset ändrar sig från minut till minut och när jag tror att just det här blir kvällens finaste bild, men ljuset bara fortsätter pumpa på allt mer vackrare och vackrare färger hela tiden. 
 
 
Någon som känner igen sig i min beskrivning?
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *