Bilar i London

Bilar i London

 
När vi är ute och reser fotograferar vi mycket! Det vet alla ni som någonsin läst ett blogginlägg här på People in the Street. Många av er vet också att vissa bilar vi ser är ett motiv som ofta hamnar på bild och så småningom visas på bloggen.
 
Fotot på mig och Stefan: Karin Halin Johansson
 
Jag har bland annat haft en serie i två avsnitt om Långa Farbrorn och Lilla Bilen, gula bilar i New York samt ett inlägg om blandade bilar. Det är bara några av de bil(d)samlingar vi haft på bloggen och nu är det dags för ett nytt inlägg!
 
 
Den här gången är det Londons bilar som vi förevigat och det är en salig blandning av småbilar, sportbilar, lyxbilar och taxibilar! Visssa swischar förbi i full fart med sina bilar, medan andra stannar och tar emot uppmuntrande hejarop angånde dagens bilval!
 
 
Alla bilar i London är inte sprillans nya! Många är mer charmiga …
 
 
Dagens stoltaste och gladaste chaufför rejsade runt Londons gator i den här minibilen. Jag hade också varit glad om jag hade ägt den här lilla pärlan.
 
Vilken är din favorit?
 

10 kommentarer

  1. Ja sådär är det. Man fotar och fotar och så plötsligt blir det ett inlägg. London, London. Bilder från London väcker alltid så mycket känslor. Det var mycket känslor de där åren jag bodde där. Lite för mycket, men London har en speciell plats i hjärtat. Favorit bland bilarna? Den lilla vita, typ fyra nedifrån , där i hörnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *