London

Bilar i London

 
När vi är ute och reser fotograferar vi mycket! Det vet alla ni som någonsin läst ett blogginlägg här på People in the Street. Många av er vet också att vissa bilar vi ser är ett motiv som ofta hamnar på bild och så småningom visas på bloggen.
 
Fotot på mig och Stefan: Karin Halin Johansson
 
Jag har bland annat haft en serie i två avsnitt om Långa Farbrorn och Lilla Bilen, gula bilar i New York samt ett inlägg om blandade bilar. Det är bara några av de bil(d)samlingar vi haft på bloggen och nu är det dags för ett nytt inlägg!
 
 
Den här gången är det Londons bilar som vi förevigat och det är en salig blandning av småbilar, sportbilar, lyxbilar och taxibilar! Visssa swischar förbi i full fart med sina bilar, medan andra stannar och tar emot uppmuntrande hejarop angånde dagens bilval!
 
 
Alla bilar i London är inte sprillans nya! Många är mer charmiga …
 
 
Dagens stoltaste och gladaste chaufför rejsade runt Londons gator i den här minibilen. Jag hade också varit glad om jag hade ägt den här lilla pärlan.
 
Vilken är din favorit?
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *