Norrbotten,  Pålänge

Fina höstfärger

Första frostnatten! När jag tittar ut genom dörren på morgonen ser jag solen som lyser upp vattnet och de fina träden som har så vackra färger. Sjöfåglarna skränar och förflyttar sig i flock kors och tvärs över fjärden. Jag märker även att vi haft den första frostnatten i Pålänge i natt
 
Naturen. Så vacker!
 
Ser på tv att Kiruna fått den första snön. Det är helt okej om det dröjer ett tag till innan vi har den här, först vill jag ha en lång och fin höst.
 
Önskar er alla en trevlig lördag!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *