Allmänt

Peopleinthestreet på Facebook

Nu finns Peopleinthestreet på Facebook! Vill du följa med vad som händer på bloggen via Facebook eller kanske även vad som händer utanför bloggen är du välkommen att följa oss på Facebook.
 
Du hittar oss under Peopleinthestreet på Facebook. Där kan du ställa frågor eller komma med egna tips från olika resmål. Tillsammans kan vi hitta nya spännande upplevelser och resmål, och förstås, dela med oss av våra egna pärlor.
 
Välkomna!
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *