Lugar del Vino – Palma de Mallorca

Lugar del Vino – Palma de Mallorca

Är du i Palma, Mallorca, och blir sugen på tapas och vin är Lugar del Vino stället du ska bege dig till!
Adressen är Costa de Sa Pols, 7 – Bajo izquierda.
Lugar del Vino i Palma är en av ett 15-tal franchise anläggningar i Spanien som koncentrerar sig på goda viner, tapas och väldigt kunnig personal. För att inte tala om den härliga inredningen!
 
 
Under vårt första besök i det här fantastiska vinoteket i Palma träffade vi trevliga Laura som berättade om deras verksamhet. Hos Lugar del Vino får du lära dig om vinet du väljer (eller helst blir rekommenderad) och har du tur bjuds du på en spontan vinprovning, vilket vi blev.
 
 
Laura berättade att om du inte gillar musiken som spelas ur högtalarna är det inga problem att välja något annat. Här är även ett perfekt ställe att hitta en liten present till den vinintresserade eller köpa med en egen souvenir.
 
 
Varje vecka hålls evenemang som till exempel vinprovning eller livemusik och inträdet är gratis. Tyvärr missade vi den upplevelsen.
 
 
Laura är väldigt omtyckt av sina kunder och hon berättade att det är många lokalbor i närområdet som kikar in för ett glas vin och ett trevligt samtal. Det märktes verkligen att hon är populär och omtyckt av alla vänner som kom in för att hälsa på henne.
 
 
Vi blev rekommenderad vilken tapas som passade speciellt bra till det vin vi valt för dagen. Smakfulla upplägg och perfekta till vinet. Laura rekommenderade oss även ett annat fantastiskt ställe (till en av vännerna som kikade in till henne under vårt besök). Vi återkommer med den pärlan!
 
 
Missa inte Lugar del Vino när du är i Palma, det var ett av våra absoluta höjdpunkter under resan.
 

4 kommentarer

  1. Vad mysigt det ser ut! Jag älskar att besöka vinbarer på semestern.
    Jag undrar om du skulle vara intresserad av att skriva ett gästblogginlägg på Travelblog? Du kan väl slänga iväg ett mejl till mig isåfall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *