New York,  New York – Med tonåringar,  New York — Central Park

Häng med på promenad i Central Park

Åter igen vill jag rikta ett varmt tack till alla er som röstade fram bloggen till final i Apollos tävling om Årets Reseinspiratör i kategorin Mat & Dryck. Tack även till juryn som valde just min blogg till vinnare bland alla de andra fina bidragen. Till sist, tack för alla gratulationer till vinsten. Det betyder massor för mig! TACK!
 
Idag ska vi återvända till Central Park som är en av våra absoluta favoritparker i New York. Det spelar ingen roll vilken tid på dagen du är där – det är alltid något på gång! På morgonen är det hundfolket som är där för att rasta sina fyrbenta vänner bland de morgonpigga löparna (de senare stannar för övrigt hela dagen).
Lunchtid ser du besökare som öppnar sin lunchlåda eller passar på att slänga sig ned i gräset en solig dag. Hela dagen är det filminspelningar, cykeltävling, utomhuskonserter, ja allt du kan tänka dig!
 
 
Blir du hungrig under din intrycksrika promenad kan jag lova att du inte behöver gå hungrig länge. I var och varannat hörn finns det något för de flesta magar. Allt fr
ån finare restauranger till snabbmat av olika slag.
 
Imagine är ofta utsmyckad med blommor och gamla fans vallfärdar gärna platsen. Själva Dakota Building, där John Lennon bodde är det lägsta huset på bilden ovan. Adressen är West 72nd Street. 
Och som alltid under en långpromenad i New York – sköna skor är a och o!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *