Årets Reseinspiratör i Mat & Dryck

Årets Reseinspiratör i Mat & Dryck

Hurra, så glad jag blev när jag fick beskedet att jag vann priset I Apollos tävling Årets Reseinspiratör I Mat och Dryck! Vilken fantastisk ära att vinna detta fina pris.
 
 
 
Se motiveringen nedan:
 

Årets Reseinspiratör i Mat & Dryck är peopleinthestreet

Årets Reseinspiratör i kategorin Mat & Dryck är korad, och det blir peopleinthestreet som tar hem titeln och 5 000:- i presentkort hos Apollo. Se bidraget här: peopleinthestreet.se

Johan Damgaards motivering: Kombinerar fina bilder med egna reflektioner och verkar täcka av det mesta från sina upplevelser i detalj. Jag var själv i NYC i början av maj och hade i princip dokumenterat exakt samma motiv och platser som vinnaren. Men detta par verkar ha fler resor i sikte och det syns att de själva brinner för resandet. Det ska bli spännande att följa dem framöver och se vart de tar med kameran nästa gång. Man vill bara packa resan och göra samma resor som Eva & Stefan. Det är för mig beviset på en riktigt bra reseinspiratör.

Apollos motivering: På peopleinthestreet.se skildras inspirerande café- och restaurangmiljöer från några av världens coolaste städer. Hallonmacarons i Paris eller ett glas champagne på takbaren i New York? Visst blir man sugen både på att äta och dricka gott … och på att resa!

 

För den som undrar var nästa resa går kan jag avslöja att om en månad åker vi till Kanada i tre veckor. Hela familjen åker med och vi har många spännande äventyr som väntar oss både i Toronta och i Alberta.

 

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *