New York,  New York — Mat & dryck

Pepe Giallo – italiensk pärla i New York

Det är förmiddag i New York och jag och min vän Anna Ström Åhlén som driver bloggen New York – My bite of the big Apple, besöker den sista delen av parken The High Line, vilken nyligen har öppnats. Annas längtan efter en god kopp kaffe blir allt starkare och vi tar oss ned till 10th Avenue där vi hoppas ska hitta ett riktigt trevligt ställe.
Vi som varit så bra att leta efter intressanta ställen som vi noterat på vår karta, hade missat att pricka in den här pärlan som helt plötsligt fick oss båda att tvärstanna och säga ”här ska vi dricka kaffe!”.
 
Annas blogg. Där hittar du även fler bilder och tips på andra italienska pärlor i New York.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *