Pepe Giallo – italiensk pärla i New York

Pepe Giallo – italiensk pärla i New York

Det är förmiddag i New York och jag och min vän Anna Ström Åhlén som driver bloggen New York – My bite of the big Apple, besöker den sista delen av parken The High Line, vilken nyligen har öppnats. Annas längtan efter en god kopp kaffe blir allt starkare och vi tar oss ned till 10th Avenue där vi hoppas ska hitta ett riktigt trevligt ställe.
Vi som varit så bra att leta efter intressanta ställen som vi noterat på vår karta, hade missat att pricka in den här pärlan som helt plötsligt fick oss båda att tvärstanna och säga ”här ska vi dricka kaffe!”.
 
Annas blogg. Där hittar du även fler bilder och tips på andra italienska pärlor i New York.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *