Paris

Romantik på fönsterbrädan

Vet inte om det var den fulla månen eller det fulla glaset som inspirerade killen vi såg hoppa upp på en förnsterbräda och skåla med killen innanför. Det hände i alla fall sista kvällen i Paris när vi strosade runt i Montmartre och njöt av tillvaron och de vackra husen.

Gott folk – det finns alltid ett Kodak Moment (ja eller Sony Moment för vår del) runt knuten – gäller bara att alltid vara redo 🙂

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *